
کمر درد چیست؟
کمردرد میتواند حاد یا مزمن باشد. اگر کمردرد حاد باشد عموماً ناگهانی و موقت است. با این حال، در موارد کمردرد مزمن، درد به طور منظم، در طول شبانه روز عود میکند و میتواند فعالیتهای روزمره را برای فرد دشوار کند. همانطور که قبلاً نیز عنوان شد کمردرد به شکلهای مختلفی در افراد دیده میشود و علت آن برای هر فرد متفاوت است.

علت کمر درد :
علت کمردرد در بسیاری از افراد ناشی از سبک زندگی ناسالم شامل نداشتن فعالیت ورزشی منظم و نشستن طولانی مدت در پشت میز محل کار است. به عبارت دیگر نداشتن فعالیت بدنی مناسب امروزه از جمله علل کمردرد است. حرکات ناگهانی بدن مانند برخی از فعالیتهای ورزشی نیز میتوانند منجر به گرفتگی عضلات کمر و درد در ناحیه کمر فرد بشود. کمردردهایی که ناشی از گرفتگی عضلات است با مراقبتهای خانگی مانند استفاده از کمپرس آب گرم، استراحت و پمادهای التیام دهنده عضلانی بعد از چند روز برطرف میشود.
مهمترین علت کمردرد به دلیل وضعیت بدنی اشتباهی است که افراد در موقع نشستن، برخاستن، بلند کردن اشیاء سنگین دارند است و همین بیتوجهی به مرور زمان باعث ایجاد کمردرد میشود. نشستن در حالت خمیده یا قوز کردن باعث فشار بیشتر به مهرههای کمر میشود. علائم کمر درد : در شناسایی انواع کمردرد و نشانههای آن میتوان گفت که کمردرد میتواند یک درد موضعی در یک نقطه خاص از بدن تا درد عمومی باشد که در سراسر کمر پخش میشود. گاهی اوقات درد از پشت به نواحی دیگر بدن مانند باسن، پاها یا شکم میرسد.

علائم کمردرد :
علائم کمردرد میتواند به طور ناگهانی یا به تدریج ظاهر شود. گاهی اوقات، انواع کمردرد و نشانهها درد پس از یک رویداد خاص مانند خم شدن یا برداشتن چیزی رخ میدهد. در مواقع دیگر ممکن است علت این کمردرد را ندانید. درد ممکن است تیز یا مبهم و دردناک باشد و ممکن است به پایین بدن شما یا به پشت پاهای شما کشیده شود. شدت کمردردی که هر فرد تجربه میکند متفاوت است و بسته به نوع، علت و محل درد، ممکن است شامل یکی از موارد زیر باشد: سفتی: حرکت دادن یا صاف کردن کمر برای فرد سخت است. بلند شدن از حالت نشسته ممکن است کمی طول بکشد و ممکن است که احساس کنید برای شل شدن باید راه بروید یا حرکات کششی انجام دهید.

همچنین فرد ممکن است متوجه کاهش دامنه حرکتی خود نیز بشود. مشکلات وضعیت بدن: بسیاری از افرادی که مشکلات کمردرد دارند به سختی میتوانند راست بایستند. در هنگام ایستادن این افراد ممکن کج یا خمیده بایستند. اسپاسم عضلانی: پس از یک دوره کمردرد، ماهیچههای کمر می توانند به طور غیرقابل کنترلی دچار اسپاسم یا منقبض شوند. اسپاسم عضلانی میتواند باعث تشدید کمردرد شود و ایستادن و راه رفتن را برای فرد غیرممکن و دشوار کند. درمان : کمردرد علل مختلفی دارد. برخی از آنها به سادگی برطرف میشوند و برخی دیگر نیاز به درمانهای طولانیتری دارد. برخی روش های درمانی شامل درمان خانگی کمردرد، درمان دارویی کمردرد و عمل جراحی کمردرد میباشد
- clevertens
- اسفند 6, 1401
- 125 بازدید